Maatwerk!

Op maat gemaakt voor u, uw woning en omgeving. Het geheel dat in samenstelling en uitstraling past, dat zijn onze poorten.

Kwaliteit.

Wij werken met kwalitatieve – al dan niet massieve – materialen. Dit geldt voor alle onderdelen en bevestigingsmaterialen. Door middel van een duurzame behandeling, met aandacht voor detail, wordt deze kwaliteit gewaarborgd. Sterk en solide, zonder compromis.

Vakwerk.

Onze producten zijn met de hand vervaardigd door vakmensen. Uitgerust met de juiste materiaal, gereedschap en ervaring zorgen onze mensen voor een vakkundige constructie en montage van uw poort.

Samen met u een poort samenstellen die past.

Samenspel van elementen.

Het ontwerp en de productie van uw poort bestaat uit een aantal onderdelen. Wij willen u graag meenemen in dit proces, tot de oplevering van uw ideale poort. Hieronder krijgt u meer informatie over deze onderdelen en uw rol hierin.

mosterdsierhekwerk Icoon Hekwerk Grijs

Stijl

mosterdsierhekwerk Icoon Hekwerk Grijs

Samenstelling

mosterdsierhekwerk Icoon Hekwerk Grijs

Materiaal en behandeling

mosterdsierhekwerk Icoon Hekwerk Grijs

Tekenen

mosterdsierhekwerk Icoon Hekwerk Grijs

Produceren

mosterdsierhekwerk Icoon Hekwerk Grijs

Plaatsen

Stijl

Welke stijl past bij u?

De keuze is enorm. Tijdens ons gesprek tonen wij u al meerdere stijlen. Wilt u alle mogelijkheden zien die wij u kunnen bieden? In onze showroom in Maasland bent u van harte welkom.

Meer voorbeelden zien?

Maak een afspraak

Samenstelling

Stel zelf samen van spijl tot punt.

Elke entreepoort is maatwerk. U bepaalt zelf met ons de stijl, materialen en uitvoering. Wij staan graag voor u klaar met onze kennis, ervaring en eerlijk advies.

Meer voorbeelden zien?

Materiaal

Hoge kwaliteit.

Wij maken gebruik van kwalitatieve – al dan niet massieve – materialen. Met een duurzame behandeling wordt deze kwaliteit gewaarborgd.

Materiaal

Staal
Een hoge kwaliteit en in verhouding altijd zwaar genoeg uitgevoerd. Het staal voor onze poorten zorgt voor een sterk en solide geheel.


Onderdelen
Scharnierende, rollende en sluitende onderdelen zijn gemaakt voor zware belasting en lange levensduur.

Vakmanschap

Bewerking

Vervaardiging
Materialen van onze poorten worden bewerkt door man en machine. Ervaring en kennis zijn hier essentieel.


Controle
Lassen, lijnen, oppervlaktes en aansluitingen worden met zorg nagelopen en afgewerkt.


Behandeling

Lange levensduur.

De ijzeren materialen waar uw poort uit bestaat worden gegalvaniseerd, gepoetst, aangestraald en vervolgens minimaal tweemaal gepoedercoat. Dit verlengt de levensduur en aanzien.

RAL 7021

RAL 6064

NOIR

GRIS

Tekenen

Uw eigen gekozen ontwerp zichtbaar.

Onze ontwerper zet uw opdracht om in een tekening op schaal. Zo krijgt u een duidelijk en helder beeld van hoe uw entreepoort er uit komt te zien.

Maak een afspraak

Produceren

Vervaardiging door vakmanschap.

Alle voorbereiding van materiaal en ontwerp komt samen bij de productie. Voornamelijk met de hand en jarenlange ervaring wordt uw poort door onze mensen gemaakt.

Meer over dit proces
Monteren en plaatsen zonder zorgen.

In onze werkplaats bereiden we het werk zoveel mogelijk voor. Vanaf de fundatie tot een totaal werkende opstelling wordt deze zorgvuldig gemonteerd en de geïnstalleerd. Uw poort wordt als één geheel met speciaal transport naar uw woning gebracht en binnen één dag geplaatst. Onze monteurs spelen hierbij de sleutelrol.

Ontmoet het team