15 jun 2017

In opdracht van Fam. De Haan uit Rockanje hebben wij een klassieke poort opgeleverd in het prachtige buitengebied van dit dorp. Het betreft een poort met een brievenbus en vast hekwerk. De entreepoort moest passen in de omgeving, het huis en aan de wensen van de klant: een sierlijk design met klassieke details.

Deze massieve inrijpoort heeft een klassieke look door het gebruik van massieve vierkante spijlen, het gebruik van krullen als vulling en bewerkte horizontale liggers. Door het oplopende design in klokvorm is het duidelijk dat het hier om een inrijpoort gaat die met zijn natuurlijke vormen thuishoort in een landelijke omgeving.

“Het is allemaal super gelopen, ik kan er niets anders van maken. We zijn er erg tevreden over.”

Dhr. De Haan

Doordat de poortpalen zijn afgewerkt met koperen lampen op de bovenkant van de palen, is dit een eigentijds design wat geen onderhoud meer vereist. De koperen lampen zijn voorzien van de sfeervolle ledbollen voor een zo hoog mogelijk energiebesparing. De inrijpoort is geautomatiseerd met FAAC motoren in dezelfde kleur als het hekwerk. Daarnaast is deze voorzien van een codepaneel.

Geschreven door
Peter Mosterd