06 jul 2022

Afgelopen vrijdag was onze collega Remko 25 jaar in dienst! Remko is al 25 jaar onze trouwe collega waarvan wij afgelopen 1 juli zijn jubileum gevierd hebben.

Al 25 jaar breed inzetbaar!

Het doet ons goed om te zien dat onze collega Remko al zo lang is mee gegroeid met alle afslagen die we onderweg als bedrijf hebben genomen op basis van veranderingen en vernieuwingen. 25 Jaar geleden stonden we als bedrijf nog redelijk in de startblokken en was Remko de eerste echt fulltime medewerker van (toen nog) Mosterd Sierhekwerk. Remko begon als junior medewerker met veel allround werkzaamheden en is inmiddels samen met het bedrijf mee gegroeid tot professionele monteur en installateur. Door zijn jarenlange ervaring kan kan hij onze klanten nog beter bedienen en adviseren waar nodig. Iets waar we als bedrijf erg trots op zijn!

loopdeur op maat gemaakt
tuinhek op maat gemaakt

“Toen Remko aan het werk was, mocht ik als kleine jongen in de vakanties altijd mee op de klus!”

Mark Mosterd

Een erg bijzondere gebeurtenis en dan ook mooi om dit samen met collega’s (en oud collega’s) te vieren. Afgelopen vrijdag hebben we dit gevierd met een leuke borrel en een heerlijk aansluitend buffet.

Op naar de volgende 25!

Geschreven door
Mark Mosterd