Maatwerk

Het gewenste model in de juiste maatvoering. Passend in uitstraling en formaat, dat zijn onze poorten.

Kwaliteit.

Wij werken met kwalitatieve materialen. Dit geldt ook voor onderdelen en toebehoren. Met een duurzame behandeling en met aandacht voor detail, wordt deze kwaliteit gewaarborgd.

Vakwerk.

Onze poorten zijn met de hand vervaardigd door vakmensen. Uitgerust met het juiste materiaal, gereedschap en ervaring zorgen onze mensen voor een vakkundige constructie en montage.

Collectie

Welk model past bij u?

Onze modellen zijn ieder uniek. We hebben deze verdeeld in verschillende stijlen. Na het kiezen van een model kunnen we samen met u de poort stap-voor-stap compleet samenstellen. Alle poorten kunnen uitgevoerd worden in een draaipoort of schuifpoort, vrijdragend of rollend op rail.

Materiaal

Hoge kwaliteit.

Wij maken gebruik van kwalitatieve – al dan niet massieve – materialen. Met een duurzame behandeling wordt deze kwaliteit gewaarborgd.

Materiaal

Staal
Een hoge kwaliteit en in verhouding altijd zwaar genoeg uitgevoerd. Het staal voor onze poorten zorgt voor een sterk en solide geheel.


Onderdelen
Scharnierende, rollende en sluitende onderdelen zijn gemaakt voor een lange levensduur.

Vakmanschap

Bewerking

Vervaardiging
Materialen van onze poorten worden bewerkt door man en machine. Ervaring en kennis zijn hierin essentieel.


Controle
Lassen, lijnen, oppervlaktes en aansluitingen worden met zorg nagelopen en afgewerkt.


Behandeling

Lange levensduur.

De materialen waar uw poort uit bestaat worden gegalvaniseerd, gepoetst, aangestraald en vervolgens minimaal tweemaal gepoedercoat. Dit verlengt de levensduur en aanzien.

RAL 9005

RAL 9005 FS

RAL 9004

RAL 9004 FS

RAL 7021

RAL 7021 FS

RAL 7016

RAL 6064

NOIR

BRUN

GRIS

ROST

Produceren

Vervaardiging door vakmanschap.

Het model, de materialen en maatvoering komen samen bij de productie. Voornamelijk met de hand en jarenlange ervaring wordt de poort door onze mensen gemaakt.

Compleet geleverd.

Aan de hand van de gekozen opties worden onze poorten vanaf fundatie compleet opgebouwd. Uw poort wordt als één geheel naar uw woning gebracht en binnen één dag geplaatst en door onze mensen met zorg gemonteerd en geinstalleerd. Onze monteurs spelen hierbij de sleutelrol.

Ontmoet het team