22 jan 2018

Een prachtig project hebben wij mogen opleveren in het dorpje Tinte in opdracht van Dhr. Pronk en Dhr. Kleinjan. Deze houtlook poort is volledig in stijl van het huis en omgeving geplaatst, met als belangrijkste uitgangspunt: de wens van de klant.

De houtlook poort is vervaardigd uit kokermateriaal voor een realistische houtlook. Deze hebben aan de bovenzijde een afwerking die in een punt eindigt. Dit komt ook terug in de nok van de woning. De waaiers van de poort zijn aflopend naar de slootkant toe om indringers zoveel mogelijk buiten te houden. De gemetselde palen zijn gekeimd. De afdekplaten, huisnummer en brievenbusklep zijn vervaardigd uit hardsteen.

“Gewoon een goed bedrijf. Ze leveren gedegen en goede kwaliteit en komen na met wat ze beloven. Afspraak = Afspraak.”

Dhr. Pronk

De houtlook poort is voorzien van lineaire aandrijvingen van het merk FAAC, inclusief fotocellen voor optimale veiligheid bij het in- en uitrijden. De extra opties zijn een intercom, codepaneel en spots om het geheel uit te lichten. Dhr. Pronk zegt het volgende: “We zouden jullie een 8,5 geven voor het hele project. De wensen van de klant werden goed opgepakt, en goed vertaald in de tekening”.

Geschreven door
Mosterd Maasland