Op maat. Kwaliteit. Mosterd.

Mosterd is een begrip in op maat gemaakte poorten en deuren. Onze producten worden herkend aan de ‘Mosterd-kwaliteit’: sterk, duurzaam en met oog voor detail. Naast levering, zijn wij vakbekwaam in montage en installatie van onze producten en beschikken wij over een uitgebreide showroom.

Wij leverenKwaliteit.

‘Mosterd-kwaliteit’: kwalitatieve materialen, duurzame behandeling, vakkundige montage en oog voor detail.

Al 34 jaarErvaren.

Met onze kennis, kwaliteit, en kunde zorgen wij dat het proces van opname tot en met montage vakkundig wordt uitgevoerd.

En altijdServicegericht.

Van het eerste gesprek tot en met oplevering, wij zijn sterk betrokken bij uw vraag en wensen. Betrokkenheid en eerlijke adviezen: wij doen wat we zeggen.

Over vader en zoons.

Mosterd is een echt familiebedrijf. Vader Jan Piet wordt in de bedrijfsvoering gesteund door zijn zonen Peter en Mark. Deze twee generaties én alle medewerkers geven de pijlers onder ons bedrijf hun kracht: kwaliteit, ervaring en service.

Meer over ons bedrijf

Wij plaatsen al 34 jaar hekwerk.

1984

Oprichter Jan Piet Mosterd begint op 11 juli 1984 met de verkoop van landhekken, gemaakt van gebruikte verwarmingsbuizen uit de glastuinbouw.

2004

Uitgegroeid tot een bekende naam in de regio als leverancier van sierhekwerk, verhuist Mosterd naar een nieuwe vestiging en richt zich meer op het leveren en plaatsen van op maat geprefabriceerde poorten.

2018

Mosterd is met zijn vierendertig jaar ervaring een gevestigde naam op het gebied van hekken en deuren en richt zich geheel op het leveren van poorten.

Wij zijn Mosterd.

Even kennismaken.

Jan Piet
Eigenaar
Peter
Bedrijfsleider
Mark
Bedrijfsleider
Arnoud
Verkoper
Tim
Verkoper
Kevin
Werkvoorbereider
Lonneke
Administratie
Frans
Magazijnchef
Remko
Monteur
Leo
Monteur
Jurgen
Chauffeur
Henk
Monteur
Wesley
Verkoop
Zou jij ook bij Mosterd. willen werken?

Wellicht is dat mogelijk

Bekijk vacatures