Op maat. Kwaliteit. Mosterd.

Mosterd is een begrip in op maat gemaakte prefab poorten. Onze producten worden herkend aan de ‘Mosterd-kwaliteit’: sterk, duurzaam en met oog voor detail. Naast levering, zijn wij vakbekwaam in montage en installatie van onze producten en beschikken wij over een uitgebreide showroom.

Wij leverenKwaliteit.

‘Mosterd-kwaliteit’: kwalitatieve materialen, duurzame behandeling, vakkundige montage en oog voor detail.

Al 40 jaarErvaren.

Met onze kennis, kwaliteit, en kunde zorgen wij dat het proces van opname tot en met montage vakkundig wordt uitgevoerd.

En altijdServicegericht.

Van het eerste gesprek tot en met oplevering, wij zijn sterk betrokken bij uw vraag en wensen. Betrokkenheid en eerlijke adviezen: wij doen wat we zeggen.

Over vader en zoons.

Mosterd is een echt familiebedrijf. Vader Jan Piet wordt in de bedrijfsvoering gesteund door zijn zonen Peter en Mark. Deze twee generaties én alle medewerkers geven de pijlers onder ons bedrijf hun kracht: kwaliteit, ervaring en service.

Meer over ons bedrijf

Wij plaatsen al 40 jaar hekwerk.

1984

Oprichter Jan Piet Mosterd begint op 11 juli 1984 met de verkoop van landhekken, gemaakt van gebruikte verwarmingsbuizen uit de glastuinbouw.

2004

Uitgegroeid tot een bekende naam in de regio als leverancier van sierhekwerk, verhuist Mosterd naar een nieuwe vestiging en richt zich meer op het leveren en plaatsen van op maat geprefabriceerde poorten.

2024

Mosterd is met zijn 40 jaar ervaring een gevestigde naam op het gebied van hekken en poorten en richt zich geheel op het leveren van prefab poorten.

Wij zijn Mosterd.

Even kennismaken.

Jan Piet
Oprichter
Tim
Mede-eigenaar
Dani
Web-developer
Lonneke
Administratie
Remko
Monteur
Frans
Magazijnchef
Timothy
Chauffeur
Henk
Magazijn
Isabel
Weekendkracht
Zou jij ook bij Mosterd. willen werken?

Wellicht is dat mogelijk

Bekijk vacatures