12 nov 2018

In opdracht van Fam. Bertens hebben wij deze prefab schuifpoort mogen leveren en plaatsen bij deze nieuwbouwwoning in Den Haag. Er is een voorstel gemaakt en in samenspraak met de klant is het model samengesteld dat aansluit bij de stijl van de woning en tuin. Een dubbele massieve ligger en rij punten aan de bovenzijde, bestaande uit punten MP145 (diamantkop), handgemaakt door deze te vervaardigen uit de doorlopende vierkante en massieve spijlen. De vleugel rolt bij gebruik door middel van wielen over een rail achter de palen langs. Deze palen sluiten aan met het metselwerk van de woning en zijn met aangeleverde stenen in hetzelfde verband gemetseld en gevoegd.

“Ik kan Mosterd van harte aanbevelen. We hebben een mooie en kwalitatieve toegangspoort met ons schuifhek. Alles keurig geleverd en geplaatst zoals besproken. Onze verwachtingen zijn volledig waargemaakt.”

Dhr. Bertens

Het metselwerk voorzien van een hardsteen briefplaat, huisnummer en afdekplaten. In de rechterpaal is naast de brievenbus ook de besturing van de installatie gemaakt. Deze bestaat uit een aandrijving, intercom, codepaneel, fotocelbeveiliging en led-verlichting. Alle bekabeling is in het metselwerk en in de fundatie weggewerkt.

Het geheel door ons vòòr transport compleet opgesteld, gemonteerd en geïnstalleerd. Aansluitend is op locatie graafwerk verricht zodat de poort na transport direct geplaatst kon worden. Na montage is de poort direct aangesloten en is het straatwerk afgerond, zodat er nog dezelfde dag gebruik gemaakt kon worden van een werkende automatische schuifpoort.

Geschreven door
Mosterd Maasland