25 feb 2022

Dat is een veelgestelde vraag. En dat begrijpen we helemaal, want iedereen wil graag weten wat de kosten zijn van een prefab poort van Mosterd. Hoog tijd om in te gaan op dit onderwerp. Dat doen we middels de onderstaande nieuws item. Benieuwd naar de mogelijkheden en het financiële plaatje van een Mosterd poort? Na het lezen van deze tekst heeft u een beter idee.

Wat is een prefab poort?

Prefab is afgeleid van het Engelse woord prefabricated. Dat betekent in het Nederlands ‘geprefabriceerd’. Dit houdt in dat de poorten kant-en-klaar uit het productieproces komen. Dat werkt efficiënt voor alle betrokken partijen. Een poort van Mosterd is snel en eenvoudig geplaatst: binnen één dag wordt een poort als één installatie geplaatst op de door u gewenste plek door onze monteurs.

prefab poort met houtlook
montage prefab schuifpoort

“Wij maken alleen producten waar we 100% achter staan, dat zijn onze prefab poorten”

Jan Piet Mosterd

Poorten van Mosterd

Mosterd is een gevestigde naam tussen het aanbod van (prefab) poorten. Met onze entrees bedienen we al meer dan 35 jaar tevreden klanten. De poorten zijn van hoge kwaliteit. Dat komt onder meer door het gebruik van een exclusief ontwerp en massieve materialen die aan de juiste behandelingen worden blootgesteld. Voor de bediening van de poorten worden de beste en meest geavanceerde elektrische motoren ingezet. Elk onderdeel van een entree wordt met zorg ontwikkeld, om de kwaliteit te garanderen die we inmiddels al jaren leveren.

Prefab poorten domineren ons assortiment, maar maatwerk is altijd mogelijk. Wenst u bijvoorbeeld bij de poort een bijpassende deur of hekwerk in dezelfde stijl? We denken graag met u mee.

Poorten in alle soorten en maten

In ons aanbod vindt u een grote hoeveelheid aan unieke modellen. De modellen voor poorten worden zorgvuldig bekeken door onze specialisten voordat ze gerealiseerd worden. Ook de stijl, de constructie en de gebruikte materialen worden met aandacht samengesteld. We verkopen alleen modellen uit onze eigen collectie. Hierdoor houden we zicht op de kwaliteit die we willen leveren. De modellen van Mosterd zijn op te delen in vijf stijlen:

• Tijdloos
• Houtlook
• Modern
• Klassiek
• Speciaal

Binnen deze categorieën vindt u allerlei ontwerpen. Uiteraard is de maat aanpasbaar, zodat de poorten binnen uw omgeving geïntegreerd kunnen worden. Zo sluiten ze naadloos aan op de plek waar u een kwaliteitsentree wilt zien.

prefab schuifpoort
showroom

Welk prijskaartje hangt er aan een prefab poort?

Op die vraag is geen eenduidig antwoord te geven. Dat komt omdat kwaliteit niet altijd direct kan worden uitgedrukt in cijfers. De prijs van een kant-en-klare poort ligt tussen de € 4.950,- en € 33.450,- beiden inclusief 21% btw. Voor € 4.950,- bent u de gelukkige eigenaar van het voordeligste prefab model in de kleinste afmetingen, met een handmatige uitvoering. De prijs van het aller duurste model is € 33.450,-. Voor dat geld heeft u met het zwaarste model, de grootste afmetingen, gemetselde palen, de beste aandrijving en alle mogelijke extra opties. De grote prijsverschillen zijn het gevolg van een uitgebreid assortiment door verschillende collecties. We kunnen niet altijd de precieze prijs vertellen, omdat deze sterk afhankelijk is van uw wensen en de situatie. Eigenschappen zoals het soort model, de afmetingen, palen en optionele elementen, zoals een intercom, codepaneel of GSM ontvanger, hebben allemaal invloed op de prijs van de uiteindelijke poort. Hierbij geldt: voor elk huis hebben wij een geschikt model als entree. Als uw budget bekend is, kan daar rekening mee worden gehouden. Ook bij het verstrekken van advies nemen we uw wensen en mogelijkheden zeer serieus. Bent u op zoek naar een poort of hekwerk dat met een lager budget? Op hekkenwereld.nl vindt u hekken, deuren en poorten die ook op maat besteld kunnen worden. Deze artikelen leveren wij alleen niet prefab en met automatische bediening.

Een Mosterd entree: iets voor u?

Heeft u interesse in een kwaliteitspoort van Mosterd? De 35 modellen uit de collectie zijn veelal te bezichtigen in onze showroom. Wij werken exclusief op afspraak. Dat doen we omdat we voor iedere geïnteresseerde de tijd willen nemen en zo goed mogelijk willen adviseren. Een afspraak maken kan via ons contactformulier. Wij heten u van harte welkom in onze showroom Maasland.

Geschreven door
Jan-Piet