21 nov 2017

Aan de rand van Rotterdam hebben wij in opdracht van Dhr. Klapwijk dit prachtige project mogen opleveren. Deze prefab schuifpoort is prefab gemaakt in de verlengde stijl van het huis. Dit project betreft een schuifpoort met ca. 25 meter vast hekwerk in dezelfde stijl.

De prefab schuifpoort is vervaardigd uit massieve vierkante spijlen. Deze heeft aan de bovenzijde dubbele massieve liggers met een vulling van gespiegelde ovalen. De afwerking van de punt zijn diamantkoppen, met de hand vervaardigde punt gemaakt uit de spijl. De stijl van deze punt sluit aan bij het huis, de afwerking poortvleugel en bij de zowel de ijzeren als gemetselde palen. Kortom, alles klopt.

“Ik ben zeer tevreden en het is een fantastisch hek.”

Dhr. Klapwijk

De schuifpoort wordt geschoven door de gemetselde paal heen. Hierdoor is er geen constructie zichtbaar en is de afwerking optimaal gehouden. De prefab schuifpoort is geautomatiseerd met aandrijving, codepaneel, intercom en beschikt over fotocellen voor een optimale veiligheid. “Zonder enige problemen tot nu toe, wat voor mooiere testimonial wil je hebben?” aldus Dhr. Klapijk.

Geschreven door
Mark Mosterd