30 mrt 2018

Specialist in hekwerk naar nog specifieker: prefab poorten. In de 34 jaar dat Mosterd bestaat hebben we geleerd hoe een echte entreepoort hoort te zijn. Niet voor niks heeft Jan Piet Mosterd zelf dan ook de prefab poort uitgevonden. Een poort die gepréfabriceerd wordt oftewel: geheel op maat wordt gemaakt naar de wensen van de klant op een vaste fundatiebalk. Het betreft het hele proces van voorbereiden, produceren en installeren van de poort alvorens deze naar de klant gaat.

prefab poort met houtlook
montage prefab schuifpoort

“We zijn goed in wat we zelf verzinnen, en dat is de prefab poort.”

Jan Piet Mosterd

De klant heeft slechts één dag monteurs over de vloer. Dit komt omdat wij in onze productie omgeving de poort perfect voorbereiden, monteren en draaiend maken, wat zorgt dat onze monteurs alleen de plaatsing en aansluiting verzorgen op locatie. Hiermee zorgen wij dat de klant minimaal hinder ervaart en het geheel op locatie werkend en afgesloten achterlaten. Meer informatie over onze poorten kunt u vinden op onze poorten pagina.

Mogelijkheden van de prefab poort

De prefab poort is een poort die u zelf kunt samenstellen naar uw wensen. Wij maken voor iedere poort dan ook een speciale fundatiebalk die is berekend op de specificaties van de op maat gemaakte poort. Een prefab poort is niet standaard, er zijn talloze mogelijkheden waarmee de klant alle kanten op kan. Mede door het grote aanbod aan materialen, combinaties en uitvoeringen, raden wij aan een afspraak te maken in onze showroom, om u vervolgens vakkundig te adviseren.

prefab schuifpoort
showroom
Geschreven door
Tim Vellekoop