21 apr 2018

Onze showroom is per 21 april vernieuwd! We hebben ons assortiment poorten uitgebreid en opgesteld in vele verschillende samenstellingen.

Met deze vernieuwde showroom willen wij u een nog beter beeld geven van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van entreepoorten en alle toebehoren die hierbij kunnen worden betrokken. Alle mogelijke onderdelen voor de constructie zoals spijlen, punten, liggers en ook afwerkingen en behandelingen zijn te zien. Ook de voorbeelden van metselwerk, fundaties en hang- en sluitwerk kunt u hier vinden.

Elke type aandrijving is aanwezig en geïnstalleerd, zodat wij u deze werkend kunnen demonstreren. Dit samen met de aansluitende mogelijkheden van automatisering zoals intercomsystemen, handzenders, fotocellen en codepanelen.

showroom
showroom

“De klant alle opties in het echt laten ervaren, niets uit een boekje.”

Peter Mosterd

Kortom, er is veel te zien! Voorbeelden van de juiste combinatie en samenstellingen voor uw inspiratie. Overtuig uzelf van de Mosterd kwaliteit.

Een bezoek brengen? Dat kan!

Bij een bezoek aan onze showroom, nemen wij u graag mee in het traject van uw wensen en onze mogelijkheden. Met onze kennis en ervaring helpen brengen wij u graag van oriëntatie tot de samenstelling van uw unieke poort. Maak gerust een afspraak, we helpen u graag verder!

showroom
showroom
showroom
Geschreven door
Peter Mosterd