Tuinpoort op maat bij Mosterd

Het uitzoeken van een kwalitatieve tuinpoort is vaak een lastige en veelal tijdrovende bezigheid. De tuinpoort moet goed passen bij het huis en de tuin. Het is belangrijk om al in een vroeg stadium te bekijken welke tuinpoort aansluit bij al uw wensen en behoeften. Tuinpoort op maat bij Mosterd is de oplossing om uw huis en tuin net dat extra stukje meer kwaliteit te geven. Ook luistert tuinpoort op maat naar al uw wensen om u vervolgens een tuinpoort te leveren die precies hierop aansluit. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het hekwerk tot op de milimeter nauwkeurig past binnen uw tuin.

Tuinpoorten bij Mosterd: Nauwkeurigheid en kwaliteit gaan samen.


Tuinpoort
op maat bij Mosterd beschikt over jarenlange kennis om samen met u te bekijken welk type tuinpoort nou aansluit bij uw tuin en huis. Wij zijn al in een zeer vroeg stadium bij het proces betrokken om u de optimale oplossing te bieden. Doordat wij al enkele tientallen jaren samenwerken met onze leveranciers, kunnen wij de kwaliteit en stabiliteit van ons hekwerk waarborgen. Al onze materialen zijn namelijk zorgvuldig behandeld, waardoor het geplaatste tuinpoort op maat tientallen jaren ‘staat als een poort’.

Nauwkeurigheid is bij tuinpoort op maat erg belangrijk. Dit begrip is daarom ook één van onze kernwaarden binnen Mosterd. Nauwkeurigheid in het verschaffen van informatie, het geven van visualisaties en natuurlijk nauwkeurigheid om uw tuinpoort op maat tot op de milimeter te laten aansluiten binnen uw tuin.

Tuinpoort op maat

Tuinpoort op maat; hoe verloopt het proces?

Wanneer u besluit om voor een tuinpoort op maat bij Mosterd te gaan, vinden wij het belangrijk u mee te nemen in het gehele proces. Dit proces begint uit een aantal stappen. Deze stappen bestaan uit:

Stap 1. De stijl. U kunt bij ons een keuze maken uit de volgende mogelijkheden: modern, klassiek, landelijk, houtlook en speciaal.

Stap 2. De samenstelling. Omdat tuinpoort op maat specifiek maatwerk is bepalen wij met u de stijl, materialen en uitvoering.

Stap 3. Materiaal. Zoals eerder aangegeven werkt tuinpoort op maat enkel en alleen met kwalitatieve –en massieve materialen.

Stap 4. Tekenen. Een visualisatie van het ontwerp overzichtelijk in een tekening op schaal. Op deze manier wordt uw tuindroom overzichtelijk en duidelijk.

Stap 5. Produceren. Het moment dat de droom, dat u enkel op papier heeft gezien, tastbaar wordt.

Stap 6. Plaatsen. Op ons hoofdkantoor bereiden we het werk zoveel mogelijk voor. De fundering van het tuinpoort op maat en delen van het hek worden alvast gemonteerd in de werkplaats van het hoofdkantoor van Mosterd. Hierna zal uw tuinpoort met speciaal transport worden vervoerd. Wij bieden altijd de garantie dat het binnen één dag wordt geplaatst.

Contact

Mocht u nog vragen hebben of gewoon meer willen weten over een tuinpoort bij Mosterd, kom dan geheel vrijblijvend langs op ons hoofdkantoor. Hier kunt u het gehele assortiment bekijken.  Wij zijn te bezoeken in Maasland op de Westgaag 10. Verder kunt u ons bereiken op 010 5910405 en info@mosterdmaasland.nl