Uw tuin de exclusiviteit geven die het nodig heeft?

Bij het opknappen van de tuin wordt vaak gedacht aan het snoeien van bomen, bijwerken van het gazon of opfrissen van het terras. Wat vaak wordt vergeten is dat een hekwerk, of beter gezegd een sierhekwerk, al een enorme boost kan geven aan de uitstraling van uw tuin. De uitstraling van uw voortuin kan worden opgeknapt door het laten plaatsen van een sierhekwerk poort.

 

Sierhekwerk poort; waar Mosterd om de hoek komt kijken

Binnen de wereld van hekwerken, entree –en looppoorten is sierhekwerk poort van Mosterd al tientallen jaren een begrip. Loop simpelweg langs wat tuinen met een entreepoort en de kans is groot dat deze gekenmerkt worden door de zogeheten ‘Mosterd-kwaliteit’: sterk, duurzaam en met oog voor detail. Als het gaat om een sierhekwerk poort is het van belang te bekijken welk type poort het beste aansluit bij uw wensen en behoeften.

Benieuwd welk soort sierhekwerk poort aansluit bij u? Klik dan hier.

 

In enkele simpele stappen uw gepersonaliseerde sierhekwerk poort

Het is belangrijk te onthouden dat sierhekwerk poort van Mosterd u meeneemt in het gehele proces: van oriëntatie tot aankoop en plaatsing is Mosterd daar om u van alle adviezen te kunnen voorzien. Allereerst bekijken we samen met u de stijl: welke stijl hekwerk past het meeste bij uw eigen wensen en behoeften? Dan bekijken we de samenstelling van het hekwerk: gaan we voor spijlen, bollen of punten als versiersels van het hekwerk? Vervolgens bepalen we met u het type materiaal en de behandeling hiervan.

Wanneer deze stappen zijn doorlopen gaan we met u om tafel zitten om te bepalen hoe wij uw smaak en idee op papier kunnen visualiseren. Tot slot wordt uw sierhekwerk kopen van Mosterd vervaardigd door vakmanschap en vakkundig klaar gemaakt voor vervoer. Ons streven is om uw sierhekwerk poort altijd binnen één dag te plaatsen. Ontmoet hier ons team die de plaatsingen van sierhekwerk poorten doet.

 

Contact

Mocht u nog vragen hebben of gewoon meer willen weten over een poorten bij Mosterd, kom dan geheel vrijblijvend langs op ons hoofdkantoor. Hier kunt u het gehele sierhekwerk poorten bekijken.  Wij zijn te bezoeken in Maasland op de Westgaag 10. Verder kunt u ons bereiken op 010 5910405 en info@mosterdmaasland.nl