Houten poorten op maat bij Mosterd

U komt tot het besef dat uw voor of achtertuin een flinke opknapbeurt kan gebruiken. Waarschijnlijk speelt u al langer met deze gedachte en bent u nu op een punt gekomen om informatie in te winnen over uw tuindroom mogelijkheden. Houten poorten bij Mosterd is de oplossing om uw tuin net het stukje extra exclusiviteit en klasse te geven. De houtlook poort is vervaardigd uit kokermateriaal voor een realistische houtlook. Deze poorten hebben aan de bovenzijde een afwerking die in een punt eindigt.

Mosterd & houten poorten: Vakmanschap, kwaliteit en robuustheid

Houten poorten bij Mosterd heeft alle kennis in huis om te kunnen voldoen aan uw specifieke wensen. Alle houtlook tuinpoorten worden speciaal op maat gemaakt en worden altijd vervaardigd uit kwalitatief hoogstaande materialen. Ook zijn al onze materialen altijd duurzaam behandeld, zodat uw pronkstuk in uw tuin tientallen jaren mee zult gaan. Houten poorten bij Mosterd biedt u de garantie dat er uiteindelijk een tuinpoort staat die aansluit op uw persoonlijke behoeften. Naast het feit dat de houten poort een waanzinnige uitstraling geeft aan uw tuin, is het ook een perfecte afscherming tegen indringers.

Houten poorten Mosterd heeft de juiste vakbekwame mensen in dienst die zorgen voor een zorgeloze plaatsing en montage. Al onze producten zijn met de hand gemaakt en doordat wij de juiste gereedschappen, materialen en ervaring in huis hebben zorgen wij ervoor dat u een tevreden klant bent én blijft.

Houten tuinpoort aanpasbaar naar uw persoonlijke voorkeur

Belangrijk om te onthouden is dat houten poort Mosterd u vanaf het begin meeneemt in het algehele proces. Uiteraard zal dit proces bestaan uit een vijftal stappen. Deze stappen zijn:

Stap 1. De stijl. Wat voor houten poorten passen bij uw huis en tuin? Misschien beseft u toch dat een andere stijl beter aansluit bij uw persoonlijke behoeften. Wij hebben hierin de volgende keuzes: modern, klassiek, landelijk, houtlook en speciaal.

Stap 2. Materiaal. Zoals eerder aangegeven werkt houten poort Mosterd enkel en alleen met kwalitatieve –en massieve materialen. Wij kunnen deze kwaliteit waarborgen door onze duurzame behandeling van al onze producten.

Stap 3. Tekenen. Uiteindelijk is het belangrijk dat het idee wat u in uw hoofd heeft kan worden gevisualiseerd. Op deze manier wordt het voor u overzichtelijk welke mogelijkheden er precies zijn binnen uw tuin.

Stap 4. Produceren. Het moment dat de droom, dat u enkel op papier heeft gezien, werkelijkheid zal gaan worden.

Stap 5. Plaatsen. Onze medewerkers bereiden vooraf zoveel mogelijk werk in de werkplaats voor. De fundering van het houten tuinpoort en delen van het hek worden alvast gemonteerd in de werkplaats van het hoofdkantoor van Mosterd. Hierna zal uw houten poort met speciaal transport worden vervoerd. Wij bieden altijd de garantie dat het binnen één dag wordt geplaatst.

Visualiseer uw tuindroom!

Zoals eerder aangegeven zijn onze mogelijkheden (bijna) eindeloos. Belangrijk is wel om een idee te krijgen wat voor poort aansluit bij uw wensen. Benieuwd geworden wat houten poort Mosterd voor u kunt betekenen, of wit u gewoon iets meer inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje op één van onze Social Media pagina’s. Klik hier om het aanbod op Facebook te bekijken. Klik hier om ons aanbod op Instagram te bekijken.

Contact

Mocht u nog vragen hebben of gewoon meer willen weten over een tuinpoort bij Mosterd, kom dan geheel vrijblijvend langs op ons hoofdkantoor. Hier kunt u het gehele assortiment bekijken.  Wij zijn te bezoeken in Maasland op de Westgaag 10. Verder kunt u ons bereiken op 0105910405 en info@mosterdmaasland.nl