22 okt 2017

In 2011 gestart met de verkoop van een aantal gebruikte hekken is Hekkenwereld inmiddels een serieuze speler op de online hekken markt in de Benelux. Met een uitgebreid assortiment in nieuwe en tweedehands hekken is het de grootste afdeling van Mosterd B.V.

Hekkenwereld is de aanbieder als het gaat om alle soorten hekken met standaard maatvoering. Het platform heeft het grootste online assortiment van hekken, matten en onderdelen in de Benelux. Alle hekwerken bij Hekkenwereld kunnen worden gebruikt voor zowel een afscheiding voor in de tuin als een inbraak werend hek voor bedrijven. Ook hebben wij een groot assortiment matten, gaas, complete pakketten, palen, onderdelen en gereedschappen. Kortom, voor iemand die erg snel een hekwerk wenst te hebben voor een betaalbare prijs, bent u bij Hekkenwereld op het juiste adres.

doe-het-zelf monteren
locinox kidloc

“We zijn snel gegroeid omdat we luisteren naar onze klanten.”

Mark Mosterd

Al het door ons geleverde hekwerk van Hekkenwereld is van hoge kwaliteit en stabiliteit. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door het gebruik van hoogwaardige materialen en de zorgvuldige behandeling hiervan. Ben u benieuwd geworden naar ons ruime assortiment hekwerken? Klik dan hier.

Voordelen van een goedkoop en kwalitatief hekwerk: 

  • Verkrijgbaar in diverse kleuren;
  • De scherpste internetprijzen;
  • Makkelijk te monteren met onze montagehandleidingen;
  • Al onze hekwerken worden snel door onze eigen bezorgservice geleverd;
  • Meerendeel is uit voorraad leverbaar;
  • Verzending en levering vlekkeloos met een eigen bezorgservice;
  • Altijd een hekwerk van de hoogste kwaliteit;
  • Ook een zeer groot aanbod van tweedehands hekwerk voorradig. 
eigen bezorgservice
locinox insteekslot
sierhekken uit voorraad leverbaar

Mogelijkheden bekijken
Een van de grote voordelen van onze online winkel is dat u uw hekwerk eenvoudig bestelt wanneer u maar wilt. U heeft veel meer tijd om u te oriënteren omdat u rustig kan shoppen wanneer het u uitkomt. Wij bieden u het gemak van een klantenservice die u direct kan adviseren terwijl op online aan het shoppen bent. Neemt u eens rustig de tijd om rond te kijken in ons assortiment.

Geschreven door
Mark Mosterd