Elektrisch hek, net dat stukje meer

U denkt erover na om uw tuin net dat extra stukje uitstraling te geven. Vaak speelt deze gedachte al een langere periode en heeft u (online) al wat mogelijkheden bekeken. U speelt bijvoorbeeld met de gedachte om de betegeling aan te pakken, graszoden aan te leggen of om de buitenkant van uw huis te verven. Vaak wanneer deze werkzaamheden succesvol zijn voltooid blijft u veelal nog met de gedachte achter dat er toch iets mist. Elektrisch hek van Mosterd komt om de hoek kijken als u uw (voor)tuin net dat stukje meer uitstraling en exclusiviteit wil gaan geven.

 

Mosterd. Al tientallen jaren een begrip

Vanwege de ervaring en vakmanschap dat elektrisch hek Mosterd in huis heeft kunnen wij de kwaliteit waarborgen die wij voor ogen hebben. Wanneer wij een hek in uw tuin plaatsen zorgen wij ervoor dat u de komende tientallen jaren hiervan kan blijven genieten. Vanwege onze duurzame behandeling van materialen kunnen de drie kernwaarden van ons elektrisch hek worden gewaarborgd. Deze kernwaarden zijn: robuustheid, exclusiviteit en kwaliteit.

 

Elektrisch hek Mosterd; luisteren naar uw wensen

Het is belangrijk om al in een vroeg stadium duidelijkheid te scheppen welke mogelijkheden er voor u zijn. Wij nemen u mee in het gehele proces met als uiteindelijk doel u te kunnen voorzien van een exclusief elektrisch hek. In het begin van dit proces bepalen wij samen met u de stijl & samenstelling van het hek. Hierna laten we u zien op welke unieke wijze wij onze materialen van elektrisch hek behandelen. Wanneer dit is voltooid, gaan we samen met u naar de tekentafel om het idee te concretiseren en visualiseren. Tot slot monteren en plaatsen wij zorgen enige zorgen. In onze werkplaats zorgen wij er namelijk al voor dat het grootste gedeelte van uw elektrisch hek al heeft plaatsgevonden. Uw hek wordt vervolgens als één geheel met speciaal transport naar uw woning gebracht en binnen diezelfde dag geplaatst.

 

Contact

Mocht u nog vragen hebben of gewoon meer willen weten over een hek bij Mosterd, kom dan geheel vrijblijvend langs op ons hoofdkantoor. Hier kunt u het gehele assortiment bekijken.  Wij zijn te bezoeken in Maasland op de Westgaag 10. Verder kunt u ons bereiken op 010 5910405 en info@mosterdmaasland.nl