17 okt 2019

‘Mosterd-kwaliteit’: sterk, duurzaam en met oog voor detail! Dat is waar je onze – op maat gemaakte – poorten aan kunt herkennen. Dat is ook wat wij verwachten van onze medewerkers: sterk in hun vak, streven naar een duurzaam plezierig dienstverband en altijd oog houden voor detail. Wil jij bijdragen aan deze ‘Mosterd-kwaliteit’? Ter vervanging van een medewerker die uit dienst gaat, zijn wij op zoek naar een:

Verkoper (m/v) 40 uur per week

Wat ga je doen?
Als verkoper ben je hét aanspreekpunt voor (potentiële) klanten die ons in Maasland op afspraak bezoeken. Je dagelijkse werk is het voeren van verkoopgesprekken en het geven van productadvies in onze showroom en via de webshop. We streven naar maatwerk, kwaliteit en vakwerk. Daarom neem je de tijd om tot een goed productadvies te komen voor onze klanten. Het maken van offertes en het opvolgen van deze offertes valt ook binnen jouw verantwoordelijkheid. Als een offerte wordt omgezet in een order verwerk je deze in het systeem en verzorg je de planning van het project. Hiernaast verzorg je de dagelijkse planning van de service- en onderhoudswerkzaamheden. Kortom, een uitdagende functie waarin je het hele verkoopproces van a tot z oppakt. Van onze verkoper verwachten we dat hij/zij ondernemerschap laat zien!

Wat bieden we jou?
Een veelzijdige en uitdagende functie waarbij zaken als efficiëntie en klanttevredenheid de speerpunten zijn. Naast een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige werkomgeving waarin respect voor elkaar en de klant centraal staat.

Wat verwachten wij (en onze klanten) van jou?
Naast ongeveer 5 jaar relevante werkervaring verwachten wij, onze klanten en relaties een service gerichte en persoonlijke benadering. Jij bent een zichtbare factor binnen ons bedrijf en weet onze productkwaliteit vanuit jouw functie als geen ander over te brengen. Eerlijk, gedreven, punctueel en verantwoordelijk zijn eigenschappen die jou goed omschrijven. Daarnaast ben je leergierig, kun je goed overzicht houden en kun je waar nodig de collega’s aansturen tijdens projecten. Mosterd B.V. is een familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit en dat verwachten we ook van jou. Affiniteit met techniek is een pré.

Over Mosterd B.V. en Hekkenwereld
Mosterd B.V. is een bedrijf met een jonge organisatie die zorgt voor het visitekaartje van de woning van particulieren. Wij verzorgen de levering, montage en installatie van maatwerk poorten. Via onze webshop Hekkenwereld leveren we standaard hekken en onderdelen aan de eindgebruiker in Nederland en België. We zijn een bedrijf dat meer dan 30 jaar bestaat en hebben een showroom in Maasland waar onze (potentiële) klanten alle mogelijkheden van onze producten kunnen zien en ervaren.

Reageren
Geïnteresseerd? Stuur dan een gemotiveerde brief en je cv met persoonlijke gegevens naar l.nieuwstraten@verstegenhrm.nl, t.a.v. mevrouw. L. Nieuwstraten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-Adviseur op telefoonnummer 06-43079087

Geschreven door
Peter Mosterd