15 apr 2018

Dé online specialist in het leveren van hekken! Mosterd B.V. levert sinds 1988 hekwerk op maat welke geheel naar de wensen van de klant samengesteld en vervaardigd.Hekkenwereld is een afdeling binnen Mosterd B.V. Wij verkopen en leveren een uitgebreid assortiment van nieuwe en tweedehands hekken middels onze webshop. Inmiddels is Hekkenwereld een serieuze speler op de online hekkenmarkt in de Benelux.

In verband met een sterke groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste

 

Magazijnchef – fulltime (40 uur p/w)

 

Taken en verantwoordelijkheden
Als magazijnchef ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, verwerken en verzenden van bestellingen, het bijhouden van de voorraden en het klaarzetten van orders zoals pakketten, hekken en palen. Ook draag je zorg voor een correcte administratieve afhandeling hiervan. In drukke periodes ben je inzetbaar als chauffeur. Je bent gewend om met een heftruck te werken, werkt zelfstandig en blijft kritisch kijken hoe de processen en werkmethoden verbeterd kunnen worden. Onze klanten en relaties verwachten een service gerichte en persoonlijke benadering. Jij weet dit vanuit jouw voorbeeldfunctie als geen ander over te brengen.

 

Functie-eisen
• Een afgeronde Mbo-opleiding niveau 4 en/of ervaring in een soortgelijke functie
• Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
• Je bent in staat te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B
• Je bent accuraat, zelfstandig en positief kritisch

Onze afdeling Hekkenwereld is een bedrijfstak van Mosterd met een no-nonsense mentaliteit en dat verwachten we ook van jou.

 

Wat bieden wij
Een veelzijdige en uitdagende functie waarbij zaken als efficiëntie en klanttevredenheid de speerpunten zijn. Naast een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige werkomgeving waarin respect voor elkaar en de klant centraal staat.

 

Geïnteresseerd?
Stuur dan een gemotiveerde brief en je cv met persoonlijke gegevens naar l.nieuwstraten@verstegenhrm.nl, t.a.v. mevrouw. L. Nieuwstraten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-Adviseur op telefoonnummer 06-43079087

Geschreven door
Mark Mosterd