06 feb 2020

Mosterd is een begrip in op maat gemaakte prefab poorten. Onze producten worden herkend aan de ‘Mosterd-kwaliteit’: sterk, duurzaam en met oog voor detail. Naast levering, zijn wij vakbekwaam in montage en installatie van onze producten en beschikken wij over een uitgebreide showroom. Met onze kennis en ervaring ontzorgen wij de klant van oriëntatie tot oplevering. Wij beschikken over een showroom met daarin een grote diversiteit aan poorten. Naast de levering zijn wij zeer vakbekwaam in montage en installatie van onze producten.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste monteur waarvoor klanttevredenheid de grootste motivator is. Deze monteert en installeert zelfstandig poorten voor de klanten van Mosterd. Per direct zijn wij op zoek naar een gemotiveerde:

 

(Junior) monteur – fulltime (40 uur p/w)

 

Taken en verantwoordelijkheden
Je monteert en installeert zelfstandig poorten van hoogstaande kwaliteit. We leiden je intern op zodat je uiteindelijk naast de opstelling en montage ook de installatie van aandrijvingen en toebehoren kan installeren. Tijdens de algehele montage op locatie ben je uiteindelijk het aanspreekpunt van de klant. Je bent na de interne begeleiding gewend zelfstandig te werken, in oplossingen te denken en je levert afwisselende en unieke projecten met een grote mate van nauwkeurigheid af. Een tevreden klant motiveert jou. Een gedegen inwerkperiode zorgt ervoor zodat je een goede basiskennis op kan doen.

 

Functie-eisen
• Bezig met en/of een afgeronde Mbo-opleiding
• Affiniteit met elektro- en installatietechniek
• Je werkt nauwkeurig en beschikt over voldoende technisch inzicht
• Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
• Je bent proactief, gedreven en flexibel
• Je hebt geen 9-5 mentaliteit

Mosterd is een bedrijf met een no-nonsense mentaliteit en dat verwachten we ook van jou.

 

Wat bieden wij
Naast een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige werkomgeving waarin respect voor elkaar en de klant centraal staat. Je krijgt de beschikking over een montage-bus en eigen gereedschap. De werkzaamheden zijn voornamelijk binnen de regio Zuid-Holland.

 

Geïnteresseerd?
Stuur dan een gemotiveerde brief en je cv met persoonlijke gegevens naar l.nieuwstraten@verstegenhrm.nl, t.a.v. mevrouw. L. Nieuwstraten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-Adviseur op telefoonnummer 06-43079087

Geschreven door
Mark Mosterd