02 dec 2017

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste junior elektromonteur waarvoor klanttevredenheid de grootste motivator is. Deze monteert, installeert en onderhoud zelfstandig de automatisering van de klanten van Mosterd. Wij zijn dan ook per direct op zoek naar een gedreven:

 

Junior Elektromonteur – fulltime (40 uur p/w)

 

Taken en verantwoordelijkheden
Je monteert, installeert en onderhoud dus zelfstandig de automatisering van de poorten en deuren. Daarnaast zorg je ervoor dat de elektrische aandrijvingen uitstekend werken. Tijdens de montage op locatie ben je het aanspreekpunt van de klant. Je bent gewend zelfstandig te werken, denkt in oplossingen en levert afwisselende en unieke projecten met een grote mate van nauwkeurigheid af. Een tevreden klant motiveert jou. Een gedegen inwerkperiode zorgt ervoor zodat je een goede basiskennis op kan doen.

 

Functie-eisen
• Afgeronde/in afronding van MBO-opleiding
• Enige ervaring in elektro- en installatietechniek
• Je werkt nauwkeurig en beschikt over voldoende technisch inzicht
• Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
• Je bent proactief, gedreven en flexibel
• Je hebt geen 9-5 mentaliteit

Mosterd is een bedrijf met een no-nonsense mentaliteit en dat verwachten we ook van jou.

 

Wat bieden wij
Naast een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige werkomgeving waarin respect voor elkaar en de klant centraal staat. Je krijgt de beschikking over een montage-bus en eigen gereedschap en leiden je intern op als volwaardig monteur voor automatiseringen. De werkzaamheden zijn voornamelijk in de regio Zuid-Holland.

 

Geïnteresseerd?
Stuur dan een gemotiveerde brief en je cv met persoonlijke gegevens naar l.nieuwstraten@verstegenhrm.nl, t.a.v. mevrouw. L. Nieuwstraten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-Adviseur op telefoonnummer 06-43079087

Geschreven door
Mark Mosterd