03 apr 2020

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste chauffeur die gemotiveerd wordt door klanten blij te maken met het bezorgen van hun bestellingen. In verband met de groei van onze bedrijfstak Hekkenwereld zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

 

Chauffeur – Oproepkracht

 

Taken en verantwoordelijkheden
Als chauffeur zorg je voor een correcte en tijdige levering van de goederen vanaf ons magazijn naar de klant. Jij bent een enthousiaste, loyale en klantgerichte chauffeur die de goederen vervoert en helpt met het klaarzetten van je bestellingen. Onze klanten en relaties verwachten een service gerichte en persoonlijke benadering. Jij bent een zichtbare factor binnen ons bedrijf en weet dit vanuit jouw functie als geen ander over te brengen. Je bezorgt bestellingen in Nederland en België.

 

Functie-eisen
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B
• Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
• Je bent verantwoordelijk, klantgericht, flexibel en zelfstandig
• Je gaat zorgvuldig om met de goederen
• Je bent fit genoeg om de goederen alleen te lossen
• Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal

Onze afdeling Hekkenwereld is een bedrijfstak van Mosterd met een no-nonsense mentaliteit en dat verwachten we ook van jou.

 

Wat bieden wij
Een veelzijdige en uitdagende functie waarbij zaken als efficiëntie en klanttevredenheid de speerpunten zijn. Naast een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige werkomgeving waarin respect voor elkaar en de klant centraal staat.

 

Geïnteresseerd?
Stuur dan een gemotiveerde brief en je cv met persoonlijke gegevens naar l.nieuwstraten@verstegenhrm.nl, t.a.v. mevrouw. L. Nieuwstraten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze HR-Adviseur op telefoonnummer 06-43079087

Geschreven door
Mark Mosterd